Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ S LODŽIOU BYT PRI AUPARKU

Ulica: Ludmanská
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
750 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond reality Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt blízko centra Košíc na Ludmanskej ulici.

 

O NEHNUTEĽNOSTI

Tento 2 izbový byt s lodžiou sa nachádza na 2. poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome s 3 výťahmi na Ludmanskej ulici. Byt prešiel kompeltnou rekonštrukciou, takže sa v ňom cítite veĺmi príjemne. Je orientovaný na západ, takže je pekne presvetlený. 

Dispozícia 

- 2 nepriechodné izby, kuchyňa, kúpelňa, samostatné WC, lodžia

 

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE 

- 2 izbový byt pražského typu

- kompletná rekonštrukcia

- úžitková plocha 45 m2

- zrekonštruovaný a zateplený bytový dom s 3 výťahmi, zabezpečený kamerovým systémom

- 2. psochodie

 

OKOLIE A OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ

Ludmanská ulica sa nachádza v Košiciach, v mestskej časti Juh, čo je jedna z centrálnejších častí mesta. Táto lokalita ponúka dobrú dostupnosť k rôznym službám a infraštruktúre. V jej blízkosti sa nachádza viacero dôležitých bodov a občianska vybavenosť je na vysokej úrovni. Ludmanská ulica má dobré spojenie s ostatnými časťami mesta prostredníctvom MHD (autobusy a električky). V blízkosti ( 3 min. chôdze) sa nachádza OC AUPARK, taktiež sú supermarkety, obchody s potravinami (napr. Lidl, Billa) a menšie predajne, ktoré zabezpečujú základné potreby obyvateľov.

Mestský park a ďalšie zelené plochy sú neďaleko, poskytujúce možnosti na relaxáciu, športovanie či prechádzky.

Ludmanská ulica je atraktívna lokalita pre tých, ktorí chcú byť blízko centra mesta, no zároveň využívať výhody občianskej vybavenosti a dopravy, ktoré táto časť Košíc ponúka.

 

Cena za prenájom tohto bytu je 750,-EUR vrátane energií. Internet a televíziu si nájomník zabezpečuje sám. V prípade prejaveného záujmu bude potrebné uhradiť depozit vo výške 1000,-EUR. Byt je k dispozícií od 1.10.2024. 

 

Ak máte záujem, neváhajte si dohodnúť obhliadku bytu, aby ste si ho mohli osobne prezrieť. Verím, že sa v novom byte budete cítiť ako doma.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
45 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Celková plocha:
45 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Huliaková

Kristína Huliaková

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Business s.r.o., IČO: 53 979 559

  • Slovensky
  • Česky
  • English
6x
Maklér mesiaca:
6x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna