Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom kancelárske priestory,17m2 Košická, Prešov

Interné ID: 9582
Ulica: Košická
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
79 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom kancelárske priestory, ktoré sa nachádzajú na začiatku Prešova, ulica Košická. Ide o 1 miestnosť o výmere 17,55m2, 1.poschodie, k dispozícii spoločné sociálne zariadenie na podlaží. Prístup k budove je zabezpečený strážnou službou a vstup do budovy je riešený recepčnou službou. Momentálne prebiehajú úpravy kancelárií. Štandard kancelárií: plávajúce podlahy, nové vchodové dvere, nová maľba, plastové okná. Cena: 79€/mes. (vodné,stočné,kúrenie) čo je (4,5€/m2) + el.energia. Internet si nájomca rieši sám. PARKOVANIE bezplatné, priamo pred budovou.

V PONUKE MÁME KANCELÁRIE O VÝMERE OD 12M2 DO 41M2. Viac informácii na diamondreality.sk
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o.,kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím 0908 549 945.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
17 m2
Počet podlaží:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna