Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ DOM S PREDAJŇOU A 3 BYTOVÝMI JEDNOTKAMI | HOLUBYHO ULICA

Ulica: Holubyho
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
528 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt s 3 bytmi vhodnými na prenájom. 

Tento dom je postavený na Holubyho ulici, ktorá je známou a vychýrenou podnikateľskou časťou v rámci Košíc, kde každý chce mať svoju prevádzku či showroom. To vám práve teraz ponúkam. Táto budova stojí na pozemku s rozlohou 356m2 a len samotná úžitková plocha  je 244m2. Tento dom sa delí na dve časti, kde v prvej časti môže fungovať vaša prevádzka a v zadnej časti domu sú k dispozícii 3 bytové jednotky a 3 garáže. 

Do prevádzky/predajne je priamy vstup z hlavnej cesty a ocitnete sa v hlavnej obchodnej hale, kde môžete vystavovať svoj tovar či vítať svojich klientov. Z tohto priestoru sa ďalej dostanete do 2 samostatných kancelárií, kuchynky, kúpeľne a toalety. V suteréne sa nachádza sklad, archív a technická miestnosť. 

Zadná časť disponuje 3 bytovými jednotkami ( 2x 2 izbový byt a 1x 1 izbový byt). Tieto byty sú neustále prenajaté a tak je to ideálna možnosť na budovanie pasívneho príjmu. Navyše pod týmito bytmi sa nachádzajú 3 samostatné priestranné garáže, každá je vykurovaná a napojená na vodu a elektriku, takže možnosti využitia sú rôzne a taktiež prenájom týchto skladových priestorov vám vygeneruje ďalší príjem. Len samotné byty dnes generujú 1500 eur mesačne a garáže 900 eur mesačne. 

Obchodný priestor je aj v dnešnej dobe v prenájme za 1000 eur mesačne. AK uvažujete nad investíciu a zrátate všetky príjmy z prenájmu (3400 eur mesačne) a odpočítate náklady, ktoré na celý dom predstavujú neuveriteľných 200 eur/mesačne, dostanete výnos skoro 7,5%, čo je skutočne vynikajúce číslo. 

Cena tejto investičnej nehnuteľnosti je 528.000 eur vrátane všektých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0911 337 969

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
356 m2
Úžitková plocha:
245 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna