Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBA - 9 ár pozemok, ČAŇA, KOŠICE - OKOLIE

Interné ID: VB0124
Ulica: Ortášska
Obec: Čaňa
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
328 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj NOVOSTAVBU RODINNÉHO DOMU na 9 árovom pozemku v lukratívnej obci ČAŇA, Košice - Okolie

Ponúkame na predaj novostavbu nadštandardného rodinného domu v obci Čaňa v okrese Košice Okolie. Je postavený v novej zástavbe na pozemku s rozlohou 882 m2. Skolaudovaný bol v roku 2016.

Dom s úžitkovou plochou cca 150 m2 má veľkú obývaciu izbu s kuchyňou, 3 obytné izby , 2 kúpeľne  a ďalšiu miestnosť, ktorá sa dá plnohodnotne využiť ako ďalšia obytná miestnosť,priestor na podnikanie, prípadne ako garáž.

Kuchyňa, nad ktorou je galéria má výstup na krytú vonkajšiu terasu. Tiež 2 spálne majú výstup do dvora. Interiér je plne funkčný vrátane kuchyne s kameninovým drezom, s indukčnou platňou, umývačkou riadu a odsávačkou pár. Podlahy v izbách sú laminátové a čiastočne v kuchyni, chodbe a kúpeľni sú veľkoplošné keramické dlažby. V kuchyni je krb s vyhrievacou vložkou a komínom.

Obvodové murivo je z pórobetónu Porfix hrúbky 300 mm so zateplením EPS hr.200mm. Okná sú plastové s izolačným trojitým sklom. Strecha - väzníkový krov so zateplením a pokrytá pálenou škridlou Tondach.

INŽINIERSKE SIETE

Voda je privedená z vlastnej studne na pozemku pomocou domácej vodárne, odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Vykurovanie je podlahové elektrické. Taktiež je tam namontovaná rekuperácia vzduchu. Na pozemku je zabudovaná podzemná nádrž na dažďovú vodu a taktiež závlaha trávnatej plochy.

Na nehnuteľnosti je potrebné dokončiť niektoré detaily exteriéru -omietku fasády, spevnené plochy, pričom materiál už je pripravený a predné oplotenie. Pozemok je z troch strán oplotený.

LOKALITA A OKOLIE

Obec Čaňa je vzdialená asi 15 minút od Košíc, má kompletnú občiansku vybavenosť ( školy, škôlky, potraviny, Tesco ....) 

Lukratívnosť obce určite zvýši priemyselný park s výrobným závodom VOLVO, ktorý sa bude nachádzať neďaleko obce, čo prinesie množstvo nových pracovných príležitostí.

 

Rodinný dom , Čaňa, predaj, na predaj, 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
882 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
212 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Rok kolaudácie:
2016
Celková plocha:
165 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna