Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

STAVEBNÝ POZEMOK - ÚSPEŠNE PREDANÉ

Ulica: Rokytov pri Humennom
Obec: Rokytov pri Humennom
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

 

Žijete v ruchu mesta a túžite, aby ste víkendy, prázdniny, ale aj ostatný voľný  čas trávili so svojími blízkymi a priateľmi na mieste, ktoré je oázou pokoja, kľudu a neobmedzených relaxačných možností ? 

 

A nielen to. Chcete pre svoju rodinu len to najlepšie a to aj v podobe dopestovania vlastných BIO produktov ?

 

Zvažujete, rozmýšľate a hľadáte riešenie ?

 

Jedno pre vás mám. Ponúkam vám niečo, čo môže byť vynikajúcim riešením pre vašu rodinu a to vhodný, stavebný  pozemok o rozlohe 937 m2 na peknom, príjemnom mieste v dedinke ROKYTOV PRI HUMENNOM.

 

Ponúkaný pozemok je dostatočne veľký nielen na bývanie a relax, ale aj na pestovanie ovocia a zeleniny. Inžinierske siete sú pred pozemkom.

 

Čo poviete ? Páči sa vám takáto myšlienka ? Tak neváhajte a potešte svoju rodinu správnou investíciou, ktorú nezasiahne inflácia, či ekonomická kríza. Práve naopak. Jej hodnota bude rásť !!!

 

CENA JE VECOU KOREKTNEJ DOHODY.

 

Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne  rozhodnutie. 

 

 Som profesionálny realitný maklér  pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

 

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM !!!

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
937 m2
Celková plocha:
937 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Holotová

Alena Holotová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Humenné a realitný maklér pre Humenné a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Alena Holotová WEYERGANS, IČO: 32 394 101

  • Slovensky
  • Česky
53x
Maklér mesiaca:
53x
2018, 2019, 2020, 2021
Maklér roka:
2018, 2019, 2020, 2021

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna