Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

Na predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ulici Wuppertálska, Košice - Sídlisko KVP

Ulica: Wuppertálska
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
179 999 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj veľmi pekný, čerstvo a kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s LODŽIOU a PIVNICOU na ulici Wuppertálska, Košice - Sídlisko KVP. Byt nachádzajúci sa na 8/8 poschodí je o celkovej výmere 66 m2, z toho 62 m2 je výmera bytu s pivnicou(cca 1,5 m2) + cca 3,5 m2 je výmera lodžie.

ODKAZ NA 3D PREHLIADKU: https://my.matterport.com/show/?m=CAZnFvpFUNw

ODKAZ NA VIAC FOTO Z MATTERPORTU: https://drive.google.com/drive/folders/12pCJCA_pTE54Swm-WM_s5GXJUdtk3Mre?usp=sharing

(Bývanie na poslednom poschodí je v tomto prípade určite výhodou, pretože celá strecha bytového domu bola zrekonštruovaná, a v blízkej budúcnosti (približne v júni 2024) sa plánuje aj výmena výťahu. Navyše, susedia nad vami nevytvárajú hluk, čo prispieva k pokojnému bývaniu. Na poschodí sa okrem tohto nachádza ešte jeden byt!)

Kompletná rekonštrukcia (zrealizovaná len nedávno) okrem iného zahŕňa novú elektroinštaláciu v celom byte, murované jadro, sadrové omietky, laminátové plávajúce podlahy, plastové okná, nové radiátory, nové obložkové zárubne a dvere, znížené stropy sadrokartónom a taktiež aj nová dlažba na lodžii. V kúpeľni sa nachádza vaňa so sprchovou zástenou, nová práčka, skrinka s umývadlom a zrkadlo s osvetlením. Toaleta - závesné WC. V kuchyni bola zrealizovaná nová kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi(varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra) a granitovým drezom s batériou. Na chodbe sa za oceľovými bezpečnostnými dverami nachádza vstavaná skriňa. Kuchynská linka, vstavaná skriňa na chodbe a taktiež skrinka v kúpeľni sú ladené v jednom farebnom tóne. 

Budova bytového domu bude zateplená a rekonštruované budú aj výťah, elektroinštalácia a spoločné priestory v júni 2024. Na rekonštrukciu bytového domu bol schválený úver cez ŠFRB.

K bytu orientovanom na VÝCHOD a ZÁPAD už máme hotový aj znalecký posudok, aby ste si vedeli kúpu tohto bytu zafinancovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Cena 179.999 eur zahŕňa províziu RK. Poskytujeme aj služby hypotekárneho poradenstva, kde Vám pomôžeme získať najlepšiu možnú hypotéku na trhu. V prípade záujmu sa obráťte na Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M. na telefónnom čísle 0902 198 170 alebo e-mailom na adresu sopko@diamondreality.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
62 m2
Podlahová plocha:
62 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
8
Celková plocha:
66 m2
Plocha loggie:
3.5 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
1 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.
  • rusr
  • sora

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.

CEO spoločnosti - Riaditeľ a konateľ Diamond Reality

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V našej firme máme heslo, že "iní ponúkajú nehnuteľnosť, avšak my predávame domov". Týmto heslo sa snažím pristupovať ku každému klientovi a zároveň aj viesť našich maklérov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna