Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, SKLADNÁ UL., KOŠICE

Interné ID: VB0323
Ulica: Skladná
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
770 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Skladnej ulici . 

 

V administratívnej budove na Skladnej ulici Vám ponúkam na prenájom  kancelárske priestory s rozlohou 80 m2. Nachádzajú sa na 2. poschodí. Priestor je naozaj veľkorysý, nachádzajú sa tu 3 miestnosti, samostatné WC a kuchynka. Vizuál  a vzhľad priestorov je možné doladiť po dohode s majiteľom. Možnosť domontovať klimatizáciu, v dvoch miestnostiach je spravená predpríprava.

 

Strategická  poloha v centre mesta  zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť a aj napriek tomu, že sme v centre je tu dostatok parkovacích miest. V celom objekte je množstvo firiem, kancelárií takže je tu pohyb ľudí čo určite oceníte.

 

Cena prenájmu je 770 EUR/ mesiac ( vrátane energií) + internet vo vlastnej réžií ( privedená optika). Pri prvej platbe sa požaduje 1 mesačný depozit.

 

Ak pre Vašu kanceláriu, obchodné priestory hľadáte miesto s týmito všetkými výhodami zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
80 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Výťah:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna