Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj rodinný dom Jelšovce s veľkým pozemkom

Ulica: Jelšovce
Obec: Jelšovce
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
185 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Jelšovce na krásnom veľkom pozemku 2642 m2. Zastavaná plocha 127 m2. Úžitková plocha 180 m2. Za rodinným domom sa nachádzajú ďalšie tri apartmány.

Šírka pozemku 16 m. Vedľa domu je 6 m šírka, ktorá je vhodná na vybudovanie prístupovej cesty a rozparceľovanie pozemku na stavebné pozemky.

Dispozícia domu: priestranná vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou, dve samostatné spálne, kúpeľňa vybavená vaňou aj sprchovacím kútom a samostatná toaleta. Na poschodí možnosť dokončenia ďalších dvoch izieb. Za rodinným domom sa nachádza apartmán s kuchyňou, obývačkou, spálňou a kúpeľňou vybavenou sprchovacím kútom a toaletou. Za nimi sa nachádzajúj ďalšie dva apartmány.

Na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, je napojený na elektrinu a odpad je riešený žumpou.

Energetický certifikát nie je dodaný.

Obec Jelšovce má veľmi dobrú občianskú vybavenosť: základná škola, materská škola, potraviny, pohostinstvo, pošta, kostol, blízko závodu Jaguar Land Rover.

Cena 185.000 eur. V cene je kompletný právny servis zaručený advokátskou kanceláriou, všetky poplatky súvisiace s prevodom, najlepšie financovanie na trhu. Neváhajte a volajte na číslo 0908133421 alebo píšte na beneova@diamondreality.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
2642 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
2642 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Bernardína Beneová
  • rusr

Ing. Bernardína Beneová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Nitra a realitný maklér pre Nitru a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Nitra, s.r.o., IČO: 51 725 835

  • Slovensky
  • Česky
3x
Maklér mesiaca:
3x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna