Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ TEHLOVÝ 2 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII | KUSTROVA UL. | KOŠICE - SEVER

Ulica: Kustrova
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
164 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v mestskej časti Košice - Sever, na ulici Kustrova. 

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/20TdvbwktKc?si=9ziRIRiBhUyeeyQf 

Ak ste typ klienta, ktorý obľubuje tehlové byty a preferuje mestskú časť Sever, tak táto ponuka sa vám určite bude páčiť. Krásny 2 izbový byt, ktorý už prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 14 rokmi, nie je len taký obyčajný. Dýcha naozaj skvelou energiou, je útulny, tichý a na 2 izbový byt dosť priestranný. Vďaka týmto parametrom sa tu budete cítiť skvelo. 

Byt disponuje výmerou 56m2 a nachádza sa na 3. poschodí tehlovej bytovky na ulici Kustrova 3. Okrem samotného bytu prešiel rekonštrukciou aj celý bytový dom, vrátane zateplenia, pekne fasády a nového výťahu, ktorý vás vyvezie až k bytu. Samotný byt prešiel rekonštrukciou pred 14 rokmi a verte mi, ani by ste to nepovedali. Kvalitná rekonštrukcia zahrňala výmenu okien, podláh, čiastočnej zmeny dispozície, nová elektroinštalácia, zaizolovanie stropu proti hluku, sadrokartónové stropy, bezpečnostné dvere, nové stupačky a rozvody plynu, stierky a omietka. Navyše v byte sa už pár rokov nebýva a tak je stav tejto rekonštrukcie ako nový. 

Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe so vstavanou skriňou, po pravej strane je kúpelňa s vaňou a WC, obývačka, ktorá s prepojenou kuchyňou pôsobí priestranne a svetlo a samostatná spálňa so vstavanou skriňou. Ako vidíte na fotkách, všetko má svoje miesto. V obývačke sa nájde miesto na knižnicu a posedenie pri dobrej knihe, jedálenská časť, pracovný kút a priestranná kuchyňa, kde nájdete všetky potrebné spotrebiče (okrem umývačky riadu). Denná časť je orientovaná na juh a tak sa môžete spoľahnúť na dostatok svetla počas celého dňa. Naopak, spálňa je orientovaná na sever do tichého parku, čo vám zapezpečí príjemný spánok. 

Byt sa predáva čiastočne zariadený, takže sa v relatívnej krátkej dobe dá ponúknuť do prenájmu, alebo môže robiť radosť práve vám. V okolí je naozaj kompletná občianska vybavenosť, MHD zastávka 40metrov, potraviny 50 metrov, množstvo zelene, posilňovňa, lekáreň, reštuarácia. To všetko máte na pešo do pár minút a taktiež centrum mesta je cca 10minút pešo. Byt nemá balkón ani loggiu, ale disponuje drevenou pivnicou v suteréne.

Cena tohto bytu je 164.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak hľadáte byt blízko centra, v tehlovej bytovke a v stave, ktorý nie je potrebné už rekonštruovať, tak sa mi ozvite na číslo 0911 337 969. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
56 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
56 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna