Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Stavebný pozemok Košice, projekt, stavebné povolenie, vizualizácia RD v cene

Ulica: Drozdia
Obec: Košice-Vyšné Opátske
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

Uvažujete o vlastnom bývaní v rodinnom dome, ale nechce sa vám kvôli vysokým cenám pozemkov von z Košíc? Nechcete bývate na vidieku a predsa túžite po peknom kúsku prírody okolo svojho domu? 

Patrik Janok z Diamond Reality ponúka na predaj jedinečný rekreačný pozemok v intraviláne mesta s možnosťou celoročného bývania v lokalite Košice IV nad Drozdiou ulicou.

Pozemok s úctyhodnou rozlohou 1935m2 a prístupovou cestou 295m2 vám poskytne súkromie, kľud a výhľad.. Pritom všetkom sa do centra mesta dostanete autom za 6 minút. 

Siete:

- vlastná voda z vŕtanej studne

- elektrina v dosahu pod pozemkom 

- výstavba kanalizácie je už schválená pod pozemkom na Drozdej ulici

V cene tohoto pozemku je vizualizácia a projekt zaujímavého rodinného domu s vybaveným stavebným povolením. Projekt rodinného domu zahŕňa 5 izieb, 3 kúpeľne, zastavanú plochu 190m2, obytnú plochu 177m2. 

K pozemku vedie vlastná prístupová cesta. Pod pozemkom je aj parcela určená na chodník, aj na tejto parcele má majiteľ pozemku samozrejme podiel. 

Orientácia pozemku je super, slniečko z juhu a západu.

Pre koho je tento pozemok vhodný? Pre každého kto chce postaviť dom na zaujímavom pokojnom mieste. Kto má rád pestovanie stromov, chce si napríklad založiť vlastný sad, chovať včely, mať pár domácich miláčikov. Pre niekoho kto má rád výhľad a v bežnej zástavbe sa cíti stiesnene. 

V prípade záujmu volajte kedykoľvek m. 0905513697

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1935 m2
Celková plocha:
2230 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Patrik Janok, RSc.
  • sora

Mgr. Patrik Janok, RSc.

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Mgr. Patrik Janok, IČO: 35 419 016

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna