Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 2 IZBOVÝ STAROMESTSKÝ BYT S VYSOKÝMI STROPMI

Ulica: Garbiarska
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj staromestský 2 izbový tehlový byt so štedrou výmerou a vysokými stropmi nachádzajúci sa v Starom Meste.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/UW5BCUPjqlU

 

O NEHNUTEĽNOSTI

Jedná sa o 2-izbový byt po 5-ročnej kompletnej rekonštrukcii, nachádzajúci sa na Garbiarskej ulici v mestskej časti Staré Mesto. Byt má priestrannú výmeru 68,25 m² a vysoké stropy, ktoré sú charakteristické pre staromestské tehlové byty. Vykurovanie zabezpečuje samostatný plynový kotol umiestnený v byte. Okrem radiátorov si môžete vytvoriť útulnú atmosféru aj pomocou krbu. V súčasnosti sa nehnuteľnosť využíva na podnikateľské účely, no zmenou nábytku z nej ľahko urobíte svoj nový domov. Byt sa nachádza na prízemí, avšak ruch ulice vám nehrozí, pretože je orientovaný do uzavretého tichého dvora s juhovýchodnou orientáciou.

 

DISPOZÍCIA

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej časti spojenej s kuchyňou, samostatnej izby, kúpeľne, samostatného WC a priestranného kumbálu, ktorý môžete využiť aj ako šatník. Výhodou tejto nehnuteľnosti je výstup na vonkajšiu terasu, ktorá je prístupná iba z dvoch bytov. Každá miestnosť pôsobí vzdušne a priestranne. V byte je tiež množstvo priestoru, kde môžete vytvoriť odkladacie alebo úložné miesta pre vaše osobné veci.

 

AKÉ MOŽNOSTI PONÚKA TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ?

- Investičná nehnuteľnosť s obrovským potrenciálom na prenájom

- Podnikateľský priestor pre Váš biznis

- Staromestské bývanie s v najlepšej časti mesta

 

ZÁVER

Tento 2-izbový byt na Garbiarskej ulici ponúka ideálnu kombináciu historického šarmu a moderného komfortu. Jeho priestranná výmera, vysoké stropy a kvalitná rekonštrukcia zaručujú pohodlné bývanie. Vďaka možnosti využitia krbu sa v byte vytvára príjemná atmosféra.

Táto nehnuteľnosť je vhodná ako investícia s veľkým potenciálom na prenájom, môže slúžiť ako podnikateľský priestor alebo ako útulný domov v žiadanej lokalite Starého Mesta.

Nech už máte akékoľvek plány, tento byt vám ponúkne široké možnosti využitia a komfortné bývanie v srdci mesta.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68.25 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
68.25 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Huliaková

Kristína Huliaková

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Business s.r.o., IČO: 53 979 559

  • Slovensky
  • Česky
  • English
6x
Maklér mesiaca:
6x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna