Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Predaj krásnej rovinatej záhrady s ovocnými stromami.

Ulica: Sečovce
Obec: Sečovce
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
12 500 €

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Kamil Špegár v zastúpení Diamond Reality ponúka na predaj nádhernú rovinatú záhradu vhodnú na rekreačné účely neďaleko Sečoviec.

o ideálnej výmere 844 m2 (pozostávajúcich z dvoch pozemkov, predávaných spolu). Rozmer pozemkov spolu 32 m x 26 m.

Na pozemku sa nachádza malý záhradný domček vhodný na uskladnenie potrebného náradia. Je tu množstvo ovocných stromov, vrátane jabloní, hrušiek, sliviek a čerešní, ktoré prinášajú bohatú úrodu a vytvárajú príjemné prostredie.

Táto záhradka je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú záhradku. Možnosť výstavby celoročnej chaty 10% zastavanosť povolená.

Veľmi pekné prostredie a príjemný susedia.

Táto krásna rovinatá záhrada je ideálna pre milovníkov prírody a pestovateľov. Ak Vás už nebaví tráviť letný čas v byte a hľadáte miesto pre relax a oddych, tak práve táto nehnuteľnosť ponúka všetko, čo potrebujete.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a neváhajte kontaktovať! 📞0905 982 116🏡

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
844 m2
Celková plocha:
844 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kamil Špegár

Mgr. Kamil Špegár

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Infinity Diamonds s.r.o., IČO: 55 410 766

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna