Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave | KUSTROVA UL. | KOŠICE - SEVER

Ulica: Kustrova
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
145 000 €

Popis nehnuteľnosti

Diamond Reality vám ponúka na predaj 2 izbový byt s BALKÓNOM, v ÚPLNE PÔVODNOM STAVE v mestskej časti Košice - Sever, na ulici Kustrova, ktorý je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Byt disponuje výmerou 55 m2 a nachádza sa na 4/5 poschodí tehlovej bytovky s NOVÝM VÝŤAHOM na ulici Kustrova. Dispozične pozostáva z 2 izieb, predsiene, kuchyne, kúpeľne, WC, balkóna a pivnice. Rekonštrukciou prešiel celý bytový dom, vrátane zateplenia, peknej fasády a nového výťahu, ktorý Vás vyvezie až k bytu.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, MHD zastávka 40 metrov, potraviny 50 metrov, množstvo zelene, posilňovňa, lekáreň, reštuarácia. To všetko máte na pešo do pár minút a taktiež centrum mesta je cca 10 minút pešo.

Cena tohto bytu je 145.000 eur, vrátane kompletného právneho servisu a provízie RK. Pre bližšie informácie o tejto nehnuteľnosti kontaktujte Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M. na tel. čísle 0902 198 170 alebo prostredníctvom e-mailu: sopko@diamondreality.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
55 m2
Podlahová plocha:
55 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Poschodie:
4
Celková plocha:
55 m2
Plocha balkóna:
2 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.
  • rusr
  • sora

MGR. LUKÁŠ SOPKO, MBA, LL.M.

CEO spoločnosti - Riaditeľ a konateľ Diamond Reality

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V našej firme máme heslo, že "iní ponúkajú nehnuteľnosť, avšak my predávame domov". Týmto heslo sa snažím pristupovať ku každému klientovi a zároveň aj viesť našich maklérov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna