Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj 2 izbový tehlový byt na ulici Československej armády, Košice-Staré Mesto

Mestská časť: Kuzmányho sídlisko
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
169 999 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj zrekonštruvaný a moderne zariadený 2 izbový tehlový byt, vo výnimočnej lokalite Starého Mesta na ulici Československej armády.

Byt disponuje výmerou 56,05m2 + 2,85m2 balkón a nachádza sa na 4/5 poschodí, kompletne zrekonštruovaného bytového domu. V bytovom dome nie je výťah.

Dispozícia: Spálňa je orientovaná na juh so vstupom na balkón. Od vstupu po pravej strane sa nachádza obývačka prepojená s kuchyňou, orientovaná na sever. K bytu prislúcha aj komora na chodbe a pivnica. Na konci chodby je samostatné WC a zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou.  

Byt sa predáva kompletne zariadený ako na fotkách, vrátane všetkého vybavenia. Ideálna lokalita, odkiaľ máte všade nablízko - reštaurácie, kaviarne, MHD a cca 5minút pešo do centra mesta.

Byt sa predáva za 169.999 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0908 549 945.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Podlahová plocha:
58.9 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
60 m2
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna