Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 3. IZBOVÝ BYT, TATRANSKÁ ŠTRBA, VYSOKÉ TATRY

Interné ID: VB0603
Ulica: OSTERVA
Mestská časť: Tatranská Štrba
Obec: Štrba
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
226 600 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj priestranný 3. izbový byt v Tatranskej Štrbe vo Vysokých Tatrách. 

>>>VIDEO BYTU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/6iYdbdrzmpY 

O NEHNUTEĽNOSTI:

Samotný byt sa nachádza v bytovom dome OSTERVA priamo v Tatranskej Štrbe. Nachádza sa  na 5. poschodí ( v podkroví) , disponuje veľkolepou rozlohou 80,25 m2 ,  je bez loggie, orientovaný na S/V. Ideálna dispozícia bytu ponúka priestrannú vstupnú chodbu, kúpeľňu, WC, 2. izby, obývaciu miestnosť a kuchyňu.

Byt je po staršej rekonštrukcii ( rozvody elektriny, plynu, jadro, dlažby, kuchynská linka, plastové okná) a tak ako ho vidíte predáva sa kompletne zariadený. Z izieb sú nádherné výhľady na prírodu i na samotné Vysoké Tatry.

 

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný: nový výťah, zaizolovaná nová strecha, zateplenie. Výborný prístup autom priamo pred byt takže s parkovaním si nemusíte robiť starosti. Okolie bytového domu je upravené, s množstvom zelene a v zadnej časti sa nachádza detské ihrisko.

 

LOKALITA A OKOLIE:

Tatranská Štrba nám poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, hneď v blízkom okolí sú potraviny, reštaurácie, koliba, wellness, nákupné centrum, materská a základná škola . V pešej dostupnosti je zastávka zubačky, ktorá Vás vyvezie priamo na Štrbské pleso i hlavná vlaková stanica.

Tatry určite všetci poznáte, poskytujú nám množstvo turistických trás, lyžiarske svahy, cyklochodníky a v neposlednom rade nádhernú prírodu všade vôkol.

 

Ak hľadáte celoročné bývanie , prípadne investíciu v našich krásnych Tatrách  príďte sa osobne pozrieť.

 

Ak sa vám tento byt páčil, môže byť váš za 226.600 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80.25 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Pozícia:
podkrovie
Poschodie:
5
Celková plocha:
80.25 m2
Orientácia:
severovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna