Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ | NA PREDAJ BUDOVA S VLASTNÝM POZEMKOM | KISDYHO ULICA | POZEMOK 436m2 | KOŠICE - SEVER

Ulica: Kisdyho
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
270 000 €

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj budovu v centre mesta s vlastným pozemkom, Kisdyho ulica. 

>>>VIDEOOBHLIADKU budovy si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/bsiatZeFTE8

Takéto ponuky v centre mesta sú naozaj ojediné a ponúkajú možnosť pre podnikateľov, zabezpečiť si vlastné prevádzkové priestory. Väčšinou nájdete drahé budovy, alebo budovy bez pozemku. Dnes vám ponúkam budovu na Kisdyho ulici v mestskej časti Košice - Sever s vlastným pozemkom, na ktorom môže vyrásť niečo zaujímavé. Či už kvalitná zubná klinika, iné medicínske zariadenia, fastfood, predajňa, administratívna budova, či právnícká kancelária. Všetko je pripravené na rekonštrukciu budovy v pôvodnom stave, ktorá je už napojená na všetky IS (plyn, mestská voda a kanalizácia, elektrika)

Podľa územného plánu je táto oblasť určená pre viacpodlažné stavby a preto bola v minulosti vypracovaná štúdia a vizualizácia projektu, ktorý bolo možné v tom čase zrealizovať. Dnes je už na vás, či tu vyrastie nová administratívna budova, či budova služieb. Táto lokalita si to priam žiada. Veľmi dobrá dostupnosť aj pre ľudí bez auta vám zabezpečí potrebnú klientelu a každý naokolo o vás bude vedieť. 

Pozemok s výmerou 436m2 je ideálny na vytvorenie dostatočného poštu parkovacích miest, či rozšírenie priestorov. Budova je v úplne pôvodnom stave, ale v dobrej statickej kondícii, preto nie je nutné ju búrať. Prislúcha k nej aj murovaná garáž, ktorá v minulosti slúžila ako bar. 

Je určite lepšie mať vlastný priestor pre podnikanie s parkovaním v centre mesta, ako byt v prenajatých priestoroch s neistou budúcnosťou.

Cena tejto nehnuteľnosti je 270.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. AK vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
130 m2
Zastavaná plocha:
351 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
436 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna