Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom luxusný rodinný dom pre robotníkov v Nitre

Ulica: Dolné Krškany
Mestská časť: Dolné Krškany
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
240 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom práve dokončenú novostavbu rodinného domu nachádzajúceho sa v Nitre, v Dolných Krškanoch. Ide o poschodový rodinný dom. Na prízemí aj na poschodí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, vybavená všetkými spotrebičmi - sporák, chladnička, mikrovlnka.

V dome sú k dispozícii 4 kúpelne, dve na prízemí a dve na poschodí, každá je vybavená sprchovacím kútom a toaletou. Na prízemí sú 4 izby po dve postele. Na poschodí sú 2 izby po tri postele, a ďalšie 2 izby po dve postele. V suteréne sú k dispozícii dve práčky a sušiaky na prádlo.

Cena 8 eur na osobu/deň. Prenajíma sa len v celosti. V cene energie, internet, tv, parkovanie.

Pre koho je ponuka určená? 

Ste partia 18 kamarátov a chcete bývať v luxuse, spať v posteliach, v ktorých ešte nikto nespal. Máte personálnu agentúru a hľadáte ubytovanie pre svojich zamestnancov, máte firmu so zahraničnými zamestnancami a hľadáte im krásne bývanie za skvelú cenu. Neváhajte a volajte na číslo 0908133421 alebo píšte na  beneova@diamondreality.sk ešte dnes.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
829 m2
Úžitková plocha:
210 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Stav:
úplne prerobený

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Bernardína Beneová
  • rusr

Ing. Bernardína Beneová

Riaditeľ pobočky Diamond Reality Nitra a realitný maklér pre Nitru a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Nitra, s.r.o., IČO: 51 725 835

  • Slovensky
  • Česky
3x
Maklér mesiaca:
3x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna