Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na predaj starší rodinný dom s veľkou záhradou

Ulica: nemá
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
78 500 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj starší rodinný dom s veľkou záhradou v obci Jablonica, 10 km od Senice. Pozemok má rozlohu 1050 m2. Šírka pozemku je 14 metrov. Dom je v pôvodnom stave. Pozemok je rovinatý, tvaru pravidelného obdĺžnika. Dom je v prednej časti pozemku, od ulice, vzadu je priestranná záhrada. Sú tu komplet inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Na pozemku je studňa. Dom s pozemkom sa nachádza v zastavanej časti obci, v pôvodnej výstavbe rodinných domov. Je pri hlavnej ceste, smerom na Osuské. Obec Jablonica má komplet občiansku vybavenosť. Je tu autobusová aj vlaková stanica. Možnosť vychádzok, rekreácie, lesy, priehrada vhodná na kúpanie. Dom je na predaj ihneď.

V prípade záujmu majiteľ na svoje náklady dom (celú nehnuteľnosť) zbúra a odvezie, čiže kupujúci bude mať k dispozícii čistý voľný stavbený pozemok.

Cena nehnuteľnosti je 78 500 EUR. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264.

KONTAKT: 0944 328 264

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1050 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
14 m
Úžitková plocha:
1050 m2
Zastavaná plocha:
1050 m2
Stav:
pôvodný stav
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
1050 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tatiana Danišovičová

Mgr. Tatiana Danišovičová

Maklér pre lokalitu Senica, Trnava a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Tatiana Danišovičová, IČO: 48 328 146

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Profesiu realitnej maklérky som si vybrala, lebo rada zdolávam nové výzvy, ktoré táto práca prináša. Každý deň riešim iný prípad, nových klientov, rôzne požiadavky.
 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna