Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ MUROVANÁ CHATA SO ZÁHRADOU | 385m² | SVINICA

Ulica: nemá
Obec: Svinica
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
44 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj záhradu s murovanou chatou, len na skok od Košíc, v obci Svinica.

Ak túžite vlastniť záhradku, kde si môžete každý víkend zájsť a oddýchnuť si, tak takéto niečo môže byť pre vás. V obci Svinica ponúkame murovanú chatu so záhradou o výmere 385m², kde môžete pokojne niečo posadiť a zároveň si večer vyložiť nohy v chate. 

Samotná chata je murovaná, so zastavanou plochou 17m²(úžitková plocha cca 30 m²). Skladá sa z jednej miestnosti na prízemí, jednej miestnosti v podkroví a prislúcha k nej aj pivnica. V tejto záhradkárskej lokalite je už viacero celoročných chát so súpisnými číslami, preto nebude žiaden problém aj túto chatu zväčšiť a využívať chatu celoročne. Chata je napojená na elektriku, avšak v tejto lokalite nie je napojenie na vodu a preto je nutné navŕtať vlastnú studňu. 

Na pozemku sa nachádza okrem chaty ešte drevený domček na náradie a suché WC. Táto ponuka je skvelá, pretože obec Svinica sa nachádza len 20 minút po diaľnici od Košíc a preto si tu môžete chodiť doslova na dennej báze a po nainštalovaní studne a rekonštrukcie chaty, tu môžete žiť aj celoročne. 

Lokalita je veľmi tichá, len málo ľudí tu žije celoročne a preto si tu vychutnáte pokoj, kľud a načerpáte novú energiu každý víkend. Cena tejto nehnuteľnosti je 44.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Nakoľko sa jedná o chatu, nie je možné túto nehnuteľnosť financovať prostredníctvo úveru na bývanie, len z vlastných zdrojov. Ak vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
385 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
30 m2
Zastavaná plocha:
17 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
390 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna