Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

Na prenájom starší rodinný dom, blízo Trnavy, Ratkovce.

Ulica: nemá
Obec: Ratkovce
Okres: Hlohovec
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom starší rodinný dom, blízo Trnavy, obec Ratkovce. Dom má rozlohu 120 m2. Je po čiastočnej rekonštrukcii. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, samostatná kuchyňa, obývačka, 3 spálne. Výhodou je veľká záhrada, ktorá je k dispozícii pre nájomníka. Dom sa prenajíma čiastočne zariadený. V obci Ratkovce je MŠ, ZŠ, potraviny. Z obce dobré autobusové spojenie do Trnavy. Dom voľný od 20.7.2024.

Zviera vítané!

Cena prenájmu je 600 EUR plus 150 energie (cena energií pre 2 osoby). Výška jedného nájmu (600 EUR) sa platí ako vratný depozit. Jeden nájom sa platí ako provízia pre realitnú kanceláriu (nebude vrátená). Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264.

KONTAKT: 0944 328 264

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
120 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tatiana Danišovičová

Mgr. Tatiana Danišovičová

Maklér pre lokalitu Senica, Trnava a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Tatiana Danišovičová, IČO: 48 328 146

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Profesiu realitnej maklérky som si vybrala, lebo rada zdolávam nové výzvy, ktoré táto práca prináša. Každý deň riešim iný prípad, nových klientov, rôzne požiadavky.
 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna