Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
https://www.youtube.com/watch?v=

Ponúkame na predaj 3 izbový byt "Pražského typu" Kalinovská ul.

Ulica: Kalinovská
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
164 000 €

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Kamil Špegár a Diamond Reality Vám ponúkajú na predaj pekný, priestranný a slnečný 3 izbový byt na Kalinoskej ulici na sídlisku Dargovských hrdinov.

Mestská časť Košice–Dargovských hrdinov sa rozprestiera vo východnej časti Košíc. Názov sídliska je odvodený od neďalekého vrchu /horského priesmyku/ Dargov. Táto mestská časť sa rozprestiera na cca 11 Km2 a má druhý najväčší počet obyvateľov bezmála 25 tisíc.

Tento slnečný 3-izbový byt s priestrannou loggiou je ideálny pre rodinný život. Tento byt sa nachádza na 1. poschodí z 8 v panelovom dome s orientáciou juhozápad, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Je čiastočne rekonštruovaný s murovaným jadrom. Celková plocha bytu je 72 m2, s  loggiou ponúka výhľad do okolia. Okná sú plastové a zabezpečujú výbornú izoláciu. Kúrenie je ústredné, čo zabezpečuje optimálny komfort. K bytu prislúcha kumbál pred bytom a pivničná kobka.

Vybavenie kuchyne zahŕňa mikrovlnnú rúru, umývačku riadu a sušičku. V izbách sú plávajúce podlahy. Byt je v osobnom vlastníctve a je zabezpečený protipožiarnymi dverami.

Výhodou tohto bytu je aj bezproblémové parkovanie v okolí.

Bytový dom je zateplený s výťahom.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a útulný domov v dobre dostupnej lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou (LIDL, zastávka MHD, škôlka, škola, jasle, detské ihrisko a pod.).

Neváhajte a získajte svoj vysnívaný domov! Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
72 m2
Plocha loggie:
4 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kamil Špegár

Mgr. Kamil Špegár

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Infinity Diamonds s.r.o., IČO: 55 410 766

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna