Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII | JAZMÍNOVÁ ULICA | KOŠICE - ZÁPAD

Ulica: Jazmínová
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
156 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj menší 3 izbový byt v skvelej lokalite na ulici Jazmínová č. 4, sídlisko Terasa.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/lc9OCZakfiw?si=GsYvN-9apKuubu2u

Dnes už množstvo ľudí investuje práve do nehnuteľností a toto je podľa môjho názoru skvelá ponuka práve na následný prenájom. Samozrejme je to výborný byt aj na bývanie, práve vďaka skvelej polohe a už zrealizovanej rekonštrukcii z tohto roka. Tak vás už nečakajú žiadne investície s prerábkou, len so zariaďovaním, keďže byt sa predáva len čiastočne zariadený. 

Tento menší trojizbový byt disponuje výmerou 54m2, je bez loggie a nachádza na skvelom 6. poschodí. Vstup do bytu chránia nové bezpečnostné dvere, po vstupe sa ocitnete v zádverí, kde hneď oproti vstupným dverám je kúpeľňa s toaletou. Kúpeľňa bola moderne zrekonštruovaná a je dosť priestranná a tak tu vznikol aj priestor na práčku. Po pravej strane je samostatná spálňa a z chodby je vstup do kumbálu, ktorý je v pôvodnom stave a môže tu vzniknúť skvelý šatník. Po ľavej strane bytu je ďalšia samostatná izba, ktorá disponuje výmerou 8m2 a je vhodná ako menšia spálňa, či pracovňa. Ostáva nám už len denná časť, ktorú tvorí obývačka prepojená s kuchyňou so zánovnou kuchynskou linkou. 

Tento byt je ideálnym bytom pre mladé rodinky, ktorých poteší izba navyše a férová cena a taktiež pre investorov, ktorý hľadajú skvelú lokalitu vhodnú pre zahraničných študentov. Práve z toho dôvodov je Jazmínová ulica veľmi dobrou voľbou, pretože sa nachádza len 3 zastávky električkou od Lekárskej fakulty, v okolí sú potraviny, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, všetko čo ľudia potrebujú k životu. 

Tento byt vám ponúkame za cenu 156.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, rád si s vami dohodnem obhliadku na čísle 0911 337 969.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Stav:
úplne prerobený

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna