Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

PREDANÉ/ 2. IZBOVÝ BYT V STAROM MESTE NA JARNEJ ULICI

Interné ID: VB0107
Ulica: Jarná
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
188 000 €

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ/ Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj ideálny 2. izbový tehlový byt  v obľúbenom Starom Meste v Košiciach na Jarnej  ulici. 

>>>VIDEOPREHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/JSnzifMbPhc

O NEHNUTEĽNOSTI:

Samotný byt sa nachádza na vysokom 1. poschodí/3 (pod bytom je byt) a disponuje  rozlohou 58 m2. Ideálna dispozícia bytu ponúka vstupnú chodbu, kúpeľňu, samostatné WC, 2. izby a kuchyňu.  Izby pôsobia naozaj vzdušne , priestranne a sú nepriechodné čo oceníte z hľadiska investície pri prenájme.

Samozrejme k bytu patrí aj pivnica.

Byt je po kompletnej staršej rekonštrukcii ( rozvody elektriny, plastové okná, jadro, dlažby, plávajúce podlahy, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi) a je pripravený na bývanie bez nutnosti okamžitej investície. Je pekne presvetlený s juhovýchodnou orientáciou.

 

BYTOVÝ DOM:

Tehlový bytový dom je zateplený, je bez výťahu, no k bytu Vás vyvedie naozaj pár schodov. Okolie bytového domu nám poskytuje dostatok zelene čo vytvára príjemný výhľad z okien. Z druhej strany sa dostaneme do uzavretého dvora, kde sa nachádza niekoľko parkovacích miest a detské ihrisko čo ocenia mamičky s deťmi.

 

LOKALITA A OKOLIE:

Sme v Starom Meste a to znamená, že máme všetko na dosah. Je tu výborná občianska vybavenosť, hneď v blízkom okolí je poliklinika, pošta , dostatok obchodov, potravín, školy, škôlky a pešia dostupnosť do centra mesta.

Tento 2. izbový byt na Jarnej ulici Vám ponúka pohodlné, komfortné a moderné bývanie v žiadanej lokalite Starého mesta blízko samotného centra. Nehnuteľnosť je vhodná aj ako investícia s veľkým potenciálom na prenájom.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0918 646 208 a dohodnite si so mnou obhliadku.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
58 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Poschodie:
1
Celková plocha:
61 m2
Pivnica plocha:
3 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Belásová

Ing. Viktória Belásová

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Belásová s.r.o., IČO: 54 699 649

  • Slovensky
  • Česky
  • English
1x
Maklér mesiaca:
1x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna