Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

PRIPRAVUJEME NA PRENÁJOM 1,5 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII | BOŽENY NEMCOVEJ

Ulica: Němcovej
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
670 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality pre vás pripravujú do prenájmu krásny 1,5 izbový byt po úplne novej, modernej rekonštrukcii na Severe, ulica Boženy Nemcovej.

Samotný byt disponuje výmerou 39m2 a bol vkusne zrekonštruovaný pred pár dňami. Z pôvodného stavu sa stal moderný byt, v ktorom vám nič nebude chýbať. Nové elektrické rozvody, novú kuchynská linka či krásna kúpeľňa spôsobia, že sa tu budete cítiť naozaj príjemne. Určite vás poteší aj balkón, ktorý je orientovaný do zeleného tichého parku. 

Byt sa nachádza na 1. poschodí v bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou obnovou. Určite sa potešíte bytovému domu so zateplením, novým výťahom a peknými spoločnými priestormi a bezpečnostnými dverami. Aj vďaka tomu sa vám tu bude bývať skvele. 

Celý byt bude zariadený a pripravený na nasťahovanie, stačí vám dokúpiť osobné veci a môžete sa sťahovať. Dispozične tu máme vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, obývačku prepojenú s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňu so sprchovacím kútom a samostatnú spálňu s výstupom na balkón. Kuchyňa bude vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladničky, mrazničky, el. rúry a digestora, na chodbe budú až dve vstavané skrine. V byte je aktuálne kúpený nový nábytok a spotrebiče, takže budete prvý, kto ho bude užívať. 

Cena nájmu: 670 eur vrátane médii, TV a internetu
Depozit: dvojmesačný 1340 eur
Byt je voľný od 1.8.2024
Do bytu hľadáme maximálne 2 osoby, bez detí a domácich zvierat. Byt je vhodný pre pár či jednotlivca.

Ak vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969 a zarezervujte si tento byt ešte dnes, pretože ponúk prenájmov na Jazere je veľmi málo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
39 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna