Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ KRÁSNA CHATA PRI VODNEJ NÁDRŽI RUŽÍN, ČASŤ ROLOVA HUTA

Interné ID: sadvasvd
Ulica: Rolova Huta
Obec: Margecany
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
68 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj útulnú chatu pri vodnej nádrži Ružín pri Margecanoch, v časti Rolova Huta, lokalita Kozinec.

!!! VÝRAZNÁ ZĽAVA Z CENY V PRÍPADE KÚPY DO KONCA ROKA 2024 !!!

Samotná chata je vhodná na okamžité užívanie a viem, že si to tu užijete. Na pozemku v osobnom vlastníctve s rozlohou 202 m2 je postavená drevená chata typu bungalov s podlahovou plochou cca 50 m2 s možnosťou parkovania. Okamžite si môžete užívať blízkosť vody a okolitých atrakcií, v blizkosti chaty sa nachádza aj chata TÚ Košice. 

Chata má oproti ostatným chatám obrovskú výhodu. Je prízemná bez poschodia, a tak to určite ocenia rodičia s malými deťmi aj starší ľudia. Dispozične sa chata skladá z priestrannej dennej časti s krbom s rozkladacími pohovkami, samostatnou spálňou s dvoma lôžkami, plne vybavenou kuchyňou s váľandou a novozrekonštruovanou kúpeľňou s WC. Po celej šírke chaty je zastrešená terasa s výhľadom na vodu. Asi 30 metrov pod chatou sa nachádza Ružín, takže sa môžete schladiť či zachytať si ryby doslova kedykoľvek. Ak sa niekomu 1 spálna bude máliť, môže si chatu zväčšiť. Chata je čiastočne podpivničená a disponuje aj drevárňou. Rolova Huta patrí medzi najobľúbenejšie chatové oblasti v okolí Ružína, pretože je tu vynikajúci prístup autom i vlakom a v okolí je dostatok vybavenosti a atrakcií, vďaka ktorým vám tu nič chýbať nebude.

V neďalekej obci Margecany sú k dispozícii stavebniny, ak by ste chceli svoju chatu zveľaďovať, reštaurácie ktoré vám donesú jedlo až na chatu. Pešou dostupnosťou od chaty cca 20 min je vlaková zastávka spolu s občerstvením, kde si vychutnáte výborné čapované pivo. O čosi ďalej je známa pláž Počkaj, kde sa konajú rôzne akcie a nájdete tu vodné bicykle či grilované špeciality.

Nie je veľa chát, ktoré si nevyžadujú okamžité opravy a zároveň by sa nachádzali v takejto skvelej lokalite. A to ešte za tak výbornú cenu. Cena tejto chaty je 68.500€ vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
202 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
202 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna