Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ RODINNÝ DOM V KRÁSNOM PROSTREDÍ V OBCI SMOLNÍK

Ulica: Neuvedená
Obec: Smolník
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
124 990 €

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj útulný rodinný dom s pozemkom o rozlohe 794 m2 v krásnej prírode v obci Smolník.

Skopírovaním linku si môžete pozrieť VIDEOOBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI - https://youtu.be/d3nnnmeEbg4 

 

O NEHNUTEĽNOSTI 

Táto nehnuteľnosť, nachádzajúca sa na pokojnej ulici pod lesom, mimo hlavnej cesty, Vás už na prvý pohľad očarí. Masívna drevená brána Vás privíta a poskytne Vám pohľad na dom s rozlohou 172 m², ktorý je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Tento dom, ktorý môžete vnímať ako ideálnu chalupu na víkendový relax alebo rodinný dom na dlhodobé bývanie, sa nachádza na pozemku o výmere 794 m², čo ponúka dostatok priestoru na rôzne aktivity.

Po vstupe na pozemok nájdete rôzne praktické stavby, ako drevárničku, náradiareň s technickou miestnosťou, a kamennú pivničku oproti vstupným dverám. Súčasťou je aj príjemné vonkajšie posedenie, ideálne pre grilovanie a relax s rodinou a priateľmi.

Dom je postavený z kameňa a je zateplený minerálnou vlnou s hrúbkou 10 cm, čo zaisťuje jeho energetickú efektivitu. Vo vnútri domu Vás privíta autentická a útulná atmosféra. Repasované drevené dvojkrídlové okná pridávajú domu na charaktere a zároveň zachovávajú jeho tradičný vzhľad. Popri zadnom pozemku preteká potôčík Smolník, čo dodáva nehnuteľnosti ako celku veľmi príjemnú atmosféru. 

 

DISPOZÍCIA

Dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, špajzu, technickú miestnosť, plne vybavenú kuchyňu, kúpeľňu s vaňou, toaletu a štyri priestranné izby. Každá z miestností pôsobí priestranne a útulne, čo z tohto domu robí skutočný domov.

 

VYKUROVANIE A VODA

Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickými kolektormi, no ak máte radi teplo z krbu, aj to je tu možné. V spálni sú navyše inštalované keramické stropné vykurovacie telesá, ktoré zaručia príjemné teplo počas chladnejších dní. V dvoch izbách sa nachádza kachlová pec. Voda je dodávaná zo studne. 

 

MOŽNOSŤ ZVÄČŠENIA

Dom ponúka aj ďalší skrytý potenciál – priestranné podkrovie, ktoré je pripravené na prerobenie na ďalšie obytné miestnosti. To znamená, že tu máte možnosť získať ešte väčší úžitkový priestor a prispôsobiť si dom podľa svojich predstáv.

Táto nehnuteľnosť je skutočným klenotom, ideálnym miestom na oddych, ktoré spája tradičný šarm s modernými výhodami a zároveň poskytuje príležitosť na ďalší rozvoj podľa Vašich potrieb.

 

SMOLNÍK A OKOLIE

Obec Smolník ponúka nielen slušnú občiansku vybavenosť, ale aj množstvo zaujímavostí, ktoré lákajú návštevníkov. V obci sa nachádza materská škola so základnou školou, potraviny, reštaurácie, lekáreň a pošta. Okrem toho je Smolník známy svojou bohatou históriou, ktorá siaha až do 14. storočia, kedy obec zažívala rozkvet vďaka ťažbe medi a striebra. Môžete tu navštíviť viaceré historické pamiatky, ako napríklad Smolnícky evanjelický kostol, ktorý patrí medzi najvýznamnejšie renesančné kostoly v regióne.

Okolie Smolníka je obklopené nádhernou prírodou, ktorá ponúka možnosti rekreácie a oddychu. Pre milovníkov turistiky a cykloturistiky sú k dispozícii rôzne trasy vedúce cez husté lesy a malebné doliny Slovenského rudohoria. Jednou z obľúbených rekreačných oblastí je aj neďaleká vodná nádrž Úhorná, ktorá ponúka príležitosť na kúpanie, rybolov či pokojné prechádzky okolo vody. Táto oblasť je ideálna na relax v prírode a únik od mestského zhonu.

Smolník a jeho okolie sú ideálnym miestom pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu historického dedičstva, kvalitnej občianskej vybavenosti a krásnej prírody na dosah ruky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
794 m2
Úžitková plocha:
172 m2
Zastavaná plocha:
334 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2014
Celková plocha:
172 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Huliaková

Kristína Huliaková

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Business s.r.o., IČO: 53 979 559

  • Slovensky
  • Česky
  • English
6x
Maklér mesiaca:
6x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna