Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ MODERNÝ 2 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA LES | 71m² + 15m² LOGGIA | BOROVICOVÝ HÁJ

Ulica: Popradská
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
249 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj nádherný 2 izbový byt s orientáciou na les, v komplexe Borovicový háj. 

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/vLN_W_L1-LE 

Ak hľadáte niečo špeciálne, byt s výnimočnou energiou, tak ste ho práve našli. Tento krásny 2 izbový byt v komplexe Borovicový háj určite nie je tuctový a to už vďaka svojej výmere, orientácií a kvalite prevedenia. Práve preto bude vhodný pre náročného klienta, ktorý si potrpí na ticho, súkromie a kvalitné materiály v každom kúte bytu. 

Veľkosť bytu je na dvojizbový byt naozaj výnimočná. Podlahová plocha bytu činí 71m², čo vám rozhodne dodá pocit priestrannosti a v takejto výmere by ste mohli očakávať pokojne aj 3 izbový byt. Hlavne v dennej časti je túto výmeru cítiť a len prepojená obývačka s kuchyňou majú spolu vyše 35 metrov. Pocit priestrannosti ešte znásobujú tri francúzske okná, ktoré dokonale presvetľujú celú dennú časť. Z obývačky je následne výstup na 15 metrovú loggiu, ktorá je situovaná pozdĺž celej obývačky a kuchyne a pri orientácií na tichý les si môžete dopriať ničím nerušené večery, pri pohári kvalitného vína.

Vďaka veľkosti bytu tu nájdete množstvo úložného priestoru pre vaše veci, teda dve vstavané skrine na chodbe a jedna v spálni. Pri vstupe do bytu je súčasťou vstavanej skrine aj lavica na sedenie.  Tento byt bol kvalitne dokončený zo stavu holobyt do tohto štádia pred 10 rokmi, ale určite by ste mu toľko netipovali. Vďaka kvalite prevedenie sa dlhé roky nebudete musieť venovať opravám. Dlažby v kúpeľni zn. Rako, sanita Villeroy & Boch, batérie Hansgrohe, skrine a kuchyňa na mieru od stolára. Nakoľko sa byt nachádza na predposlednom 5. poschodí, z loggie sú krásne výhľady na les. 

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, vstupom na toaletu s bidetom a umývadlom, následne chodbou sa dostaneme do dennej časti, ktorú tvorí obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou. Na loggiu je výstup cez 2 veľké francúzske okná. Z chodby sa dostaneme taktiež do kúpeľne, kde nájdete okrem sprchového kúta aj vaňu a priestor na sušičku a práčku. Byt ukončuje samostatná spálňa so vstavanou skriňou, orientovaná do tichej časti komplexu. 

Tento moderný byt sa navyše predáva s kompletným zariadením a spotrebičmi, ktoré vidíte na fotkách. V ponuke nie je veľa bytov, ktoré vám dajú všetko, čo chcete. Ale tento byt má krásnu výmeru, priestrannú loggiu s ratanovým sedením a orientáciou na les, nový, moderný nábytok a nachádza sa v komplexe, ktorý všetci dobre poznáte. Nikde v Košiciach nemáte recepciu s 24 hodinovou strážnou službou, fitness centrum či átrium s fontánou. Navyše ak budete chcieť schovať sezónne veci, lyže, pneumatiky, je v cene bytu zahrnutá aj pivničná kobka v suteréne komplexu, kde sa pohodlne dostanete výťahom. 

Cena tohto výnimočného bytu je 249.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V cene bytu nie je zahrnuté vnútorné garážové miesto, ktoré si môžete dokúpiť za sumu 20.000 eur. Spolu cena bytu s garážovým miestom je 269.000 eur. Ak vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na číslo 0911 337 969 a rád vám ho ukážem osobne.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
86 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
86 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna