Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII | 79m2 + LOGGIA | MEDZEV - SÍDLISKO MLADOSŤ

Ulica: medzev
Obec: Medzev
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
73 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na predaj 3 izbový, kompletne zrekonštruovaný byt s rozlohou 79m² na Sídlisku Mladosť v Medzeve.

Hľadáte cenovo dostupnú alternatívu bývania pre vašu rodinu? Ak túžite bývať na tichom mieste v krásnej prírode, ktoré je od Košíc vzdialené len 30km, tak táto ponuka je rozhodne pre vás. Tento 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii čaká na novú rodinku v obci Medzev na Sídlisku Mladosť. Byt rozhodne ponúkne vám a vašim deťom dostatok priestoru a zároveň súkromia, nakoľko má rozlohu až 79m² a veľkú 6m² loggiu s výhľadom na lesy. Veľkou výhodou bytu je priestranná obývačka spojená s jedálňou a kompletná rekonštrukcia, ktorá spočíva vo výmene el. rozvodov, plynových a vodovodných potrubí, stupačiek a plastových okien. Rekonštrukcia je stará približne 6 rokov.

Byt je veľmi rozumne dispozične riešený, pretože oddeľuje dennú časť od tej nočnej. Hlavná spálňa a detská izba sú orientované na východ, takže sa budete prebúdzať do slnečného rána a naopak slnečný deň ukončíte v obývačke vďaka západnej orientácii. Byt sa nachádza na ideálnom 3. poschodí s výťahom, pred ktorým máte k dispozícii kumbál a v suteréne veľkú pivnicu.

Sídlisko Mladosť, na ktorom sa byt nachádza je veľmi slušná časť obce, ktorá vám ponúka všetko čo vaša rodina potrebuje. Asi 20metrov od bytového domu sú potraviny Coop Jednota, detské ihrisko, škola, lekár a obec Medzev vám zároveň ponúka aj dostatok pracovných príležitostí, takže kvôli práci nemusíte dochádzať až do Košíc. Obec je obkolesená krásnymi lesmi, takže je to ideálne miesto pre milovníkov prírody.

Cena bytu je 73.500 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Vzhľadom na aktuálnu situáciu so stúpaním cien je jeho cena veľmi priaznivá. Preto ak vás zaujal tento byt a viete si predstaviť tu bývať, tak nemáte načo čakať. Zavolajte mi na číslo 0911 337 969 a dohodnite si obhliadku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
79 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
79 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna