Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PREDAJ 1,5 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCIÍ

Ulica: Maurerova
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
154 990 €

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 1,5 izbový zariadený byt s lodžiou po novej kompletnej rekonštrukcií na Maurerovej ulici.

 

O NEHNUTEĽNOSTI

Jedná sa o 1,5 izbový byt po úplne novej kompletnej rekonštrukcií s výmerou 42 m2 na Maurerovej ulici, v lokalite Košice - Dargovských hrdinov. Tento štýlový byt je situovaný na 6/8 poschodí. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, obývačky prepojenej s kuchyňou a spálne. K bytu prislúcha aj praktická komora na spoločnej chodbe, murovaná pivnica a veľká 6-metrová lodžia, z ktorej je krásny výhľad na Košice, čo poskytuje ideálny priestor na relax.

Kompletná rekonštrukcia zahŕňa novú elektroinštaláciu v celom byte, rozvody vody a kúrenia, murované jadro, sadrové omietky pre moderný vzhľad interiéru, laminátové plávajúce podlahy, bezpečnostné oceľové dvere pre maximálnu ochranu, nové radiátory, obložkové zárubne a interiérové dvere, napínacie stropy, ako aj moderné dlažby a obklady v kúpeľni.

Bytový dom prešiel obnovou, kde v rámci rekonštrukcie boli vymenené okná, brána, zrealizované zateplenie a nový výťah.

 

ZARIADENIE

Byt sa predáva zariadený ako vidíte na fotografiách (SPÁLŇA: manželská posteľ s roštami a matracmi, vstavaná skriňa. OBÝVAČKA: kuchynský kút so vstavnými spotrebičmi, sedacia súprava, televízny stolík, konferenčný stolík. CHODBA: vstavná skriňa. KÚPEĽŇA: skrinka s umývadlom, zrkadlo s osvetlením a sanita.).

 

OKOLIE A OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú kvalitné bývanie s rýchlym prístupom do centra mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí. Byt sa nachádza v pokojnej a príjemnej lokalite Košice - Dargovských hrdinov, na Maurerovej ulici, ktorá je vyhľadávaná pre svoju výbornú občiansku vybavenosť a blízkosť prírody.

V pešej dostupnosti sú základné školy, materské školy, potraviny, lekárne, pošta, banky a rôzne služby. V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD, ktorá zabezpečuje rýchle a pohodlné spojenie s centrom mesta a ďalšími mestskými časťami.

Okolie ponúka bohaté možnosti pre voľnočasové aktivity. Milovníci prírody ocenia blízkosť lesoparku Furča, ktorý je ideálnym miestom na prechádzky, behanie či cyklistiku. Zároveň sa v lokalite nachádza viacero detských ihrísk, športovísk a reštaurácií.

 

ZÁVER

Tento moderný a kompletne zrekonštruovaný byt ponúka ideálne bývanie pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú pokojné prostredie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou a rýchlym prístupom do centra mesta. Vďaka skvelej polohe, kvalitnej rekonštrukcii a krásnemu výhľadu na Košice je táto nehnuteľnosť výbornou investíciou do budúcnosti. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
42 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
6
Celková plocha:
42 m2
Plocha loggie:
6 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
3 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Huliaková

Kristína Huliaková

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Diamond Reality Business s.r.o., IČO: 53 979 559

  • Slovensky
  • Česky
  • English
6x
Maklér mesiaca:
6x

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna