Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

NA PREDAJ 4 IZBOVÝ BUNGALOV S KRÁSNYM POZEMKOM | 588m² | PERÍN-CHYM, časť GOMBOŠ

Ulica: Gomboš
Obec: Perín-Chym
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
264 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásny bungalov v tvare L, v tichej lokalite obce Perín-Chym, časť Gomboš. 

>>>VIDEOOBHLIADKU domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/S_cLufbF-8s?si=ngZWbp8nxRXVzJh5

Ako môžete vidieť na videu či na fotkách, nedávano začala výstavba dvoch rovnakých rodinných domov v časti Gomboš. Táto časť obce Perín-Chym je od Košíc vzdialená 20km a dostupnosť je tu veľmi dobrá. Čo je však dôležitejšie, je pokoj, ktorý tu dostanete. V novovybudovanej ulici na konci obce máte istotu maximálneho súkromia a minimálneho ruchu. Práve preto je táto ponuka ideálne pre niekoho, kto má dosť mestského ruchu a po príchode z práce si chce v tichosti užívať svoju rodinu v peknom prostredí. 

DOM SO 01 - 264.900 EUR stav holodom
DOM SO 02 - 264.900 EUR stav holodom
DOM SO 03 - PREDANÝ

Samotný rodinný dom má skvelú dispozíciu a vďaka tvaru L je výhľad do záhrady skoro z každej izby. Veľkou výhodou je už vstavaná garáž v dome, vďaka čomu vojdete suchou nohou priamo do domu a vaše auto bude neustále chránené. Bungalov má 4 samostatné izby, z toho dve detské izby, hlavnú spálňu s vlastnou kúpeľňou a priestrannú obývačku s kuchyňou. Okrem toho dom disponuje aj šatníkom, spoločnou kúpeľňou, technickou miestnosťou s práčovňou, samostatným WC, komorou. Všetky tieto miestnosti zabezpečia dostatok úložného priestoru a zároveň viac miesta v jednotlivých izbách. 

Z obývačky je výstup na zastrešenú terasu, kde si môžete užívať pekné večery s pohľadom na váš vysnívaný bazén. Vďaka pozemku s výmerou 588m2 získate množstvo priestoru práve na bazén, s ktorým sa rátalo hneď od začiatku tohto projektu, detské ihrisko či altánok, kde sa môžete stretávať so svojími známymi. 

Dom je postavený z tehál Porotherm hr. 30cm a zateplený polystyrénom hr. 15cm. Strecha bude pozostávať zo strešnej krytiny čiernej farby zn. Leier, plastové čierne okná s izlolačným trojskom, taktiež čierne vchodové dvere a aj garážové. V dome bude predpríprava na vonkajšie žalúzie, solárne panely na streche, čo vám do budúcna pomôže pri znížení nákladov. Dom sa bude dokončovať do stavu holodom vo veľmi kvalitnom prevedení, ktorý zabezpečí energetickú úsporu domu a hlavne do budúcna nebudete mať žiadne starosti. 

Samotná podlahová plocha domu číní 115m2 a spolu s garážou je úžitková plocha doma 135m2. Okrem toho z obývačky je výstup na zastrešenú terasu s výmerou 15m2. Projekt domu bol dizajnovaný tak, aby ste po celý deň mali dostatok svetla na celom pozemku a teda je orientácia domu na juho - západ. V priebehu najbližších mesiacov sa bude asfaltovať nová prístupová cesta s nočným osvetlením. 

IS - obecná voda, elektrika, žumpa

Cena domu v stave holodom je 264.900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
588 m2
Úžitková plocha:
135 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
588 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna