Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ
 

NA PRENÁJOM 1,5 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE | SLNEČNICE | BRATISLAVA

Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
750 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na prenájom kompletne zariadený 1,5 izbový byt s loggiou v novostavbe v komplexe Slnenčnice, Bratislava. 

Ideálny pre jednotlivca, prípadne pre pár, bez domácich zvierat a dostupný k nastahovaniu od 1.11.2024. 

Byt sa nachádza na 4.poschodí. 

Celková výmera bytu je 39,65 m2. Je tvorený vstupnou halou, kúpeľňou s WC, obývačkou spojenou s kuchynskou a jedálenskou časťou, spálňou a balkónom, ktorý je pozdĺž celého bytu. 
Byt sa prenajíma tak, ako je na foto - zariadený nábytkom, s úložným priestorom a s kvalitnými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou na pečenie, chladničkou s mrazničkou, práčkou, TV. 

V blízkej dostupnosti sú takmer všetky služby - MHD, potraviny Billa, lekáreň, Pepco, Jysk, Slnečnice Market, gastro a kaviarenske podniky, lekárske ambulancie, kozmetický a kadernícky salón a mnoho ďalšieho. 

Cena prenájmu aj s energiami je 750€  (zahŕňa 590€ nájom  a 160€ energie). K bytu je možnosť si prenajať aj komfortné garážové státie za 50€ mesačne (nie je však podmienkou). 

Pri podpise zmluvy sa uhrádza 1 mesačné nájomné a vratný depozit vo výške 1 mesačného nájmu (bez RK).

Ak vás ponuka zaujala, zavolajte nám na číslo 0911 893 480

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
40 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
45 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Šosták
  • rusr

Ing. Ladislav Šosták

CHRO spoločnosti - Personálny riaditeľ Diamond Reality. Ako realitný maklér vykonáva realitnú činnosť cez spoločnosť Diamond Reality Šosták s.r.o., IČO: 52 963 268

  • Slovensky
  • Česky
  • English
24x
Maklér mesiaca:
24x
2022
Maklér roka:
2022

Volám sa Ladislav Šosták a rád by som sa Vám v nasledujúcich riadkoch predstavil. Narodil som sa v roku 1992 v Kechneci, kde som vyrastal a kde som taktiež navštevoval základnú školu. Strednú školu som absolvoval v Košiciach a to bilingválne anglické gymnázium J. A. Komenského, ktorá mi dala skvelé základy angličtiny pri terajšej komunikácii so zahraničnou klientelou.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna