Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ODKÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ

"REZERVOVANÝ" Ponúkame na predaj 2 izbový byt, Košice-Terasa, Popradská ulica.

Ulica: Popradská
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

"REZERVOVANÝ" Hľadáte štartovací byt, alebo vhodnú investičnú príležitosť? Hľadáte byt pre mladú rodinu s výbornou dostupnosťou a bohatou občianskou vybavenosťou? Tak zbystrite pozornosť.

Mgr. Kamil Špegár v zastúpení spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka pekný slnečný 2 izbový byt o rozlohe 52 m2. Byt sa na Popradská ul. Sídlisko Terasa v Košiciach. Je situovaný na 2. poschodí zo 4 a bytový dom nedisponuje výťahom. Byt prešiel staršou kompletnou rekonštrukciou. Orientácia bytu je na východ. K bytu prislúcha murovaná pivnica na prízemí bytového domu.  Byt sa predáva zariadený vrátane dvoch klimatizačných jednotiek. Náklady na bývanie sú cca 100 €. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii. Budúci majiteľ vie v bytovom dome využiť sušiareň a kočikáreň.

Byt sa nachádza v blízkosti NTC Košice (Národné trénigové centrum). Čo veľmi zvýši budúcim majiteľom kvalitu života. Nachádza sa tu posilňovňa, tenisové kurty dnu aj von, reštaurácia so zaujímavým konceptom, štýlová kaviareň s výhľadom na detské ihrisko (čo ocenia najmä mladé rodiny).

V neposlednom rade, ak by niekto zvažoval byt na ďalší prenájom, alebo Airbnb je to vhodná lokalita aj kôli už spomínanému NTC Košice.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, tak neváhajte a kontaktujte nás.

Radi Vám pomôžeme aj s vybavením hypotekárneho úveru.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Stav:
úplne prerobený
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
52 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kamil Špegár

Mgr. Kamil Špegár

Maklér pre lokalitu Košice a blízke okolie. Realitnú činnosť vykonáva cez franchízového partnera - Infinity Diamonds s.r.o., IČO: 55 410 766

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti

Rezidencia Krásna